Meteen naar de inhoud

Corona

Coronacrisis noopt ook ons tot maatregelen.

Door het coronavirus zijn wij genoodzaakt een aantal maatregelen te treffen. Daarmee willen wij voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Natuurlijk staat de bescherming van uw en onze gezondheid voorop.

Draag zo mogelijk een mondkapje binnen ons kantoor. Kom zoveel mogelijk alleen en probeer op het afgesproken tijdstip te komen en niet ruim van tevoren.

Desinfecteer uw handen bij binnenkomst met de aanwezige middelen. Wij schudden geen handen.

Neem de 1,5 meter afstand zoveel mogelijk in acht en blijf zoveel mogelijk achter de aanwezige kuchschermen in de wachtkamer, op de balie en spreekkamers.

Als u ziekteklachten heeft, verzoeken wij u niet langs te komen en een afspraak te verplaatsen naar een later moment. 

Westersingel 14

Inloopspreekuur

Ons inloopspreekuur op maandagmiddag kan op afspraak worden bezocht. Neem daarbij de nodige voorzorgsmaatregelen in acht. Kom op het afgesproken tijdstip en niet eerder. Bent u ruim op tijd, verzoeken wij u even buiten te wachten tot het tijdstip van de afspraak.

Bent u ziek of heeft u klachten die duiden op verkoudheid, griep of corona, kom dan niet of neem telefonisch contact op. Telefonisch kunnen wij u veelal ook adviseren.

Afspraken voor besprekingen

Besprekingen bij ons op kantoor kunnen alleen op afspraak plaatsvinden en met inachtneming van de voormelde maatregelen.

Heeft u op de dag van de afspraak ziekteklachten, belt u dan af en maak een nieuwe afspraak. Wij weigeren de toegang aan mensen die griepachtige klachten vertonen. Neem geen andere personen mee naar de afspraak als dat niet nodig is. Laat kinderen thuis of breng deze bij een oppas.

Call Now Button