Meteen naar de inhoud

Advocaten

BK&R advocaten mediation is een relatief jong advocatenkantoor. Het kantoor is in september 2016 van start gegaan als een samenwerking tussen mr P. Bollema, advocaat, mr drs P. Rijnsburger, advocaat, en J.A. Kuipers-Mellema, advocaat tevens vfas-mediator.

Mr Rijnsburger en mr Kuipers- Mellema werkten al samen bij De Casseres advocaten in Leeuwarden. Dit kantoor werd in 2016 opgeheven. Beide advocates besloten voor zichzelf verder te gaan met een nieuw op te richten advocatenkantoor. Mr Bollema, oud-kantoorgenoot van mr Rijnsburger, werd gevraagd zich bij hen aan te sluiten.  Per 1 september 2016 was BK&R advocaten mediation een feit.

Het kantoor richt zich vanaf aanvang op de algemene praktijk. Dat houdt in het behandelen van zaken / geschillen op het gebied van strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, familierecht (waaronder echtscheidingen, omgang, alimentatie, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsingen), incasso's, contractenrecht, ondernemingsrecht etcetera.

Mr Rijnsburger heeft een specifieke voorkeur voor sociaal zekerheidsrecht. Zij is specialist op het gebied van de WIA, arbeidsongeschiktheid en uitkeringen. Mr Kuipers- Mellema is vFAS-mediator en legt zich toe op echtscheidingsmediation. Mr Bollema is een all-round advocaat op het gebied van het civiele (proces) recht, familierecht (o.a. echtscheidingsbemiddeling sinds 1995) en strafrecht.

Per 15 juli 2019 is mr Kuipers-Mellema met pensioen gegaan. Met ingang van 1 januari 2020 is zij opgevolgd door mevrouw mr drs Sarita Bauer, advocaat. Ook zij voert een algemene praktijk met als specialisaties strafrecht,  arbeidsrecht en huurrecht. Waar mediation door een deskundig en ervaren mediatior wenselijk is, werken wij samen met een ervaren MfN-mediator in Leeuwarden, mevrouw mr Minke Hoelen. Zij is jarenlang advocaat en vFAS-mediatior geweest. Sinds 2019 legt zij zich uitsluitend toe op mediation.

Het kantoor is laagdrempelig, de advocaten gemakkelijk te benaderen. Daarvoor hebben zij onder andere op maandagmiddag een inloopspreekuur waarbij cliënten vrijblijvend een eerste gratis advies kunnen vragen.
Door de geringe omvang van ons kantoor, zijn de lijnen kort en kunnen we snel handelen. Alle advocaten hebben jarenlange ervaring hebben met de algemene advocatenpraktijk.  Daardoor is direct en snel handelen mogelijk. Vaak kunnen cliënten al dezelfde of de volgende dag terecht. Niet zelden wordt al de
op dag  van het intakegesprek actie ondernomen, zoals een dagvaarding of verzoekschrift opgesteld en ingediend.
Call Now Button