Meteen naar de inhoud

gratis advocaten spreekuur

Bereikbaarheid i.v.m. het coronavirus

In verband met het coronavirus en de bestrijdingsmaatregelen van de overheid om het virus te voorkomen en te bestrijden, is ons kantoor beperkt bereikbaar. Afspraken doen wij bij voorkeur telefonisch af en niet op kantoor. Heeft u vragen of wilt u langskomen, bel dan eerst met ons op telefoonnummer 058 - 8200388.

GRATIS INLOOPSPREEKUUR

Voor vragen of een second opinion kunt u iedere maandagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur terecht op het gratis inloopspreekuur van BK&R advocaten mediation te Leeuwarden. U kunt vrijblijvend binnenlopen bij ons kantoor aan de Westersingel 14 te Leeuwarden.

Gaat uw vraag over iets dat op papier staat, neem die papieren dan mee. Wellicht kunnen wij u direct het antwoord geven.

Past de maandagmiddag niet: bel gerust en wij kunnen desgewenst telefonisch of op een andere dag uw vraag beantwoorden. Doorgaans hebben wij aan 15 à 30 minuten voldoende om u een eerste advies te kunnen geven. Mochten we meer tijd nodig hebben, dan kunnen wij vaak een zgn "licht advies toevoeging" (Lat) aanvragen bij de Raad voor Rechtsbijstand: daarvoor bent u dan een kleine vergoeding verschuldigd voor de door ons te verrichten werkzaamheden. Met een inkomen op bijstandsniveau,  kunt u die kosten in 95% van de gevallen zelfs vergoed krijgen vanuit de bijzondere bijstand.

Call Now Button